Bij 1-op-1 coaching stimuleert Else Reijnen de persoonlijke groei van een professional.

Waarom?

Omdat je de groei van het bedrijf kunt versnellen door aan jezelf te werken. Met 1-op-1 coaching kunnen we inzoemen op jouw specifieke situatie. Ben je je bewust van je persoonlijke kracht en je unieke talenten? Benut je jouw volledige potentieel? Else stimuleert je eruit te halen wat er in zit!

Hoe?

Door effectief met de beschikbare tijd om te kunnen gaan. Aan een half woord heeft Else genoeg om je te kunnen begrijpen. Omdat ze de “online” taal spreekt en omdat ze mensen goed aan voelt.

Door de zaken concreet te maken, maar dan ook echt! We kijken naar jou en naar ‘het speelveld’ waarin je je begeeft. Wat heeft invloed en wat niet. De kern blijft over. Zo kom je snel tot nieuwe inzichten en worden de mogelijkheden zichtbaar.

Wat?

Een 1-op-1 traject bestaat uit 6 tot 8 gesprekken. Het begint met inzicht in je huidige situatie. Vervolgens inventariseert Else samen met jou de mogelijkheden en werken jullie stap voor stap naar de gewenste situatie toe. Dat is leuk om te doen. Voor jezelf, maar ook voor Else!

Terug Neem contact op