Bij trainingen focust Mark Egging op het verbeteren van de skills van professionals!

Waarom?

Omdat het leuk en effectief is om samen te leren. Om in het gezelschap van collega’s of branchegenoten te werken aan de verbetering van je skills. Of het nu gaat om een training ‘persoonlijke effectiviteit’ voor specialisten of een training ‘leidinggeven’ voor teamcaptains. Mark creëert de juiste setting zodat iedereen het maximale uit de training kan halen.

Hoe?

Actief leren in het ‘hier en nu’. Dus niet praten over, maar doen en ervaren. Met de ervaringen en situaties die zich voordoen tijdens de training houdt Mark een spiegel voor. Zijn trainingsstijl is dynamisch, doelgericht, persoonlijk, creatief en uitdagend.

Resultaat met een hoofdletter R. Mark heeft de aflopen 10 jaar honderden professionals ondersteund bij hun ontwikkeling in leiderschap, management, communicatie en persoonlijke effectiviteit. Dat merk je in de uitvoering. Dat zie je terug in het resultaat.

Wat?

We bieden maatwerktrainingen op het gebied van leiderschap, management, communicatie en persoonlijke effectiviteit. Door in te spelen op de specifieke opleidingsbehoefte sluit het trainingsprogramma naadloos aan bij de doelstellingen van de organisatie.

De trainingen van Mark duren 2 tot 6 dagen. Tussen deze trainingsdagen zitten steeds 3 tot 6 weken. Tijd genoeg om het geleerde in de praktijk te gaan brengen. Tijd genoeg om te evalueren en bij te sturen.

De 5-daagse training ‘Leidingegeven in de .comwereld’ is speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden in de online sector. Deze training wordt aangeboden op basis van open inschrijving en start elk jaar in maart en september. Vraag per mail de online brochure op.

Terug Neem contact op