Het team van De Nieuwe Spelerij gelooft in win-win. Mensen die werken vanuit hun kracht, voegen meer waarde toe aan het bedrijf. Persoonlijke groei als basis voor bedrijfsgroei. Dat geldt ook voor De Nieuwe Spelerij.

Wij zijn een groeiende organisatie. Zelfstandige professionals die samenwerken onder de paraplu van De Nieuwe Spelerij. Wij vullen elkaar aan in wat we doen. We leren van, en met, elkaar. Daar zit onze kracht!

We bieden 1-op-1 coaching, team-coaching en trainingen voor professionals in de .comwereld. Bij jullie op kantoor of een locatie naar keuze in Nederland.

Bestaansrecht

Werken in de .comwereld betekent werken in een kennisintensieve en dynamische omgeving. Relatief jonge mensen met grote verantwoordelijkheden. Dit vraagt veel van een professional. Een stevige persoonlijkheid is daarom essentieel.

Oprichtster Else Reijnen heeft dit aan den lijve ondervonden toen zij van 2007 tot 2012 werkte bij Iprospect, een online marketingbureau. In 2013 heeft ze De Nieuwe Spelerij opgericht om ambitieuze professionals te faciliteren en te ondersteunen bij hun groei. Persoonlijke ontwikkeling als vast onderdeel van de groeistrategie, dat is haar missie.

Neem contact op