decor decor

1-op-1 coaching

Home Coaching 1-op-1 coaching

Bij 1-op-1 coaching sta jij centraal. Of je nu met een concreet vraagstuk aan de slag wilt of zo nu en dan wilt klankborden over actuele thematiek. Jouw persoonlijke situatie is altijd het uitgangspunt vanuit waar we starten en die verschilt nu eenmaal per persoon.

Wat je behoefte ook is, aan het begin van het traject bepalen we samen hoe we het invullen en werken daardoor heel gericht aan het bereiken van je doelen.

Concreet vraagstuk

Om bij 1-op-1 coaching zo efficiënt mogelijk te werken wordt er bij een concreet vraagstuk gebruik gemaakt van het GROW-coaching model. GROW is een afkorting voor Goal, Reality, Options en Will en symboliseert als het ware de reis die je gaat maken.

‘Goal’ staat voor waar je naar toe wilt (je bestemming) en ‘Reality’ voor waar je je nu bevindt. Om je bestemming te bereiken kun je verschillende routes afleggen (‘Options’). Er leiden immers altijd meerdere wegen naar Rome. Samen bekijken welke verschillende wegen dit zijn.

Tenslotte kies je er zelf één uit en zorgen we dat de ‘Will’ (je motivatie) in balans is met de weg die je gaat afleggen. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat je bent voorbereid op mogelijke obstakels die je op je gekozen route kunt tegenkomen.

In de basis bestaat 1-op-1 coaching uit 7 sessies waarin we op basis van het GROW-coaching model aan de slag gaan. Uiteraard is er ook altijd ruimte om in te spelen op actuele zaken uit de dagelijkse praktijk.

Klankborden

1-op-1 coaching is natuurlijk ook heel geschikt om te klankborden. Omdat je behoefte hebt aan feedback van iemand die geen onderdeel is van je dagelijkse systeem en objectief met je meekijkt.

Iemand die scherpe vragen stelt, die je zo nu en dan een spiegel voorhoudt en die je helpt om zaken helder voor ogen te krijgen. Samen zoeken we naar een goede periodieke basis hiervoor.

Door

Bij 1-op-1 coaching word je begeleid door Else Reijnen. Aan een half woord heeft Else genoeg om je te kunnen begrijpen. Omdat ze de ‘online taal’ spreekt en omdat ze mensen goed aan voelt.

 

Lees meer over Else      Neem contact op

Wat klanten zeggen over Else

 • Pieter Voogt, Eigenaar - PauwR Digital Marketing

  "Else houdt je, zoals elke goede coach, een spiegel voor. Maar dan één die je een spiegelbeeld laat zien van wie je bent én wie je kunt zijn.

  Zachtaardig, maar tegelijk ook hard en confronterend. Ze doet het licht aan in (boven)kamers waar het voorheen schemerig of zelfs donker was. "Je gaat het pas zien als je het doorhebt".

  Haar kennis van onze branche voegt nog eens extra waarde toe. Ik gun iedereen een traject met Else, mits je ervoor openstaat om te werken aan jezelf.

  Else maakt impact."

 • Dorien de Vreede, Operations Manager - Catawiki

  "Else is een getalenteerde coach en sprankelende persoonlijkheid die mij erg heeft geholpen om verder te groeien.

  Dankzij haar management ervaring in een snelgroeiend internetbedrijf begreep zij goed voor welke zakelijke uitdagingen ik stond en heeft zij me zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak goed kunnen coachen.

  Haar aanpak is vakkundig, persoonlijk en oprecht en ik beveel Else dan ook van harte aan."

 • Leon de Wildt, Digitaal Strateeg en MT-lid - Perplex Internetmarketing

  "De gesprekken met Else zijn een rustpunt waarin zij de antwoorden in je naar bovenhaalt die je eigenlijk dus al wel wist maar nog niet helemaal helder voor ogen hebt/had. Het gegeven dat ze de wereld van online ook kent maakt het alleen maar nog makkelijker praten.

  Ik kijk altijd uit naar de gesprekken welke ik met je heb Else!"

 • Erik Verpoort, Eigenaar - Bureau Vet

  "De term 'coach' geeft mij als nuchtere ondernemer een wat zweverig gevoel. Else bewijst het tegendeel!

  Door goed naar ons te luisteren en op de juiste knoppen te drukken heeft ze ons aan het werk gezet en uitgedaagd om gestelde doelen ook daadwerkelijk te realiseren.

  Else is iemand die onze branche snapt. Dit geldt voor de markt, maar vooral voor de interne organisatie. Ik kan Else dus van harte aanbevelen!"

decor decor
 • Hoe werken we?

  #invertrouwen

  Dat spreekt voor zich. In een veilige setting kun je proberen, zoeken, hardop denken en fouten maken.

 • Hoe werken we?

  #doelgericht

  Zonder doel doen we niks. Aan het begin van een coachtraject of training bepalen we altijd samen de doelen en wat we willen bereiken.

 • Hoe werken we?

  #samen

  Wat we doen dat doen we samen. Co-creatie, we kijken samen wat er nodig is en welke richting we op gaan.

 • Hoe werken we?

  #bezieling

  Coachen en trainen is wat we het allerliefste doen. Dat doen we met liefde, toewijding en overgave.

 • Hoe werken we?

  #echt

  Ook wij stellen ons kwetsbaar op. We laten veel van onszelf zien; ‘what you see, is what you get’.

 • Hoe werken we?

  #systemischkijken

  We kijken altijd naar een persoon of team als onderdeel van een heel systeem (de omgeving). Patronen en invloeden worden hierdoor zichtbaar.

 • Hoe werken we?

  #zonderoordeel

  Alles mag er zijn en op tafel komen; the good, the bad and the ugly’.

 • Hoe werken we?

  #hierennu

  Niet alleen praten over het ‘daar en dan’, maar ook ervaren in het ‘hier en nu’. We observeren en benoemen het, waardoor je optimaal kunt leren.