decor decor

Aanbod

Home Aanbod

Wij begeleiden de groei van ambitieuze professionals in de .comwereld.

Werken in de .comwereld betekent werken in een kennisintensieve en dynamische omgeving. Dit vraagt veel van een professional. Niet alleen op zijn of haar specifieke vakgebied. Wij verstevigen professionals en versnellen groei door 1-op-1 coaching, MT-coaching en trainingen.

Bij jullie op kantoor of een locatie naar keuze in Nederland.

Coaching
1-op-1 coaching
Wil jij je persoonlijke effectiviteit vergroten, je talenten optimaal benutten, groeien in je rol als professional/leidinggevende of wil je gewoon klankborden?
Coaching
MT-coaching
Willen jullie als MT-team effectiever werken, beter leren luisteren naar elkaar, gedragsveranderingen in de organisatie stimuleren of ligt er een ander vraagstuk?
Trainingen
Maatwerktrainingen
Ben je opzoek naar maatwerktrainingen speciaal voor de .comwereld op het gebied van leiderschap, management, communicatie en persoonlijke effectiviteit?
Ervaringen

Wat zeggen klanten over ons

 • Koen Kranenberg, Director Disruption & Innovation - Adwise, Your Digital Brain

  "Ik heb bij Else een 1-op-1 traject gevolgd en daarnaast de team-coaching. 
Door de transformatie die we als Adwise doormaken en de constante veranderde markt was het belangrijk om een goed team te worden en als individu in je kracht te komen.

  Voorafgaand had ik mijn twijfels of een coach van buiten op dit vlak mee kan, in bedrijfsstructuren vergelijkbaar met Netflix, Spotify en Google.

  Else heeft hierin alle verwachtingen overtroffen door kritisch te zijn, de juiste vragen te stellen en je keer op keer tot de juiste inzichten te laten komen. Daarnaast heeft ze veel kennis en ervaring met .com bedrijven waardoor elke sessie weer veel energie en nieuwe ideeën gaven.

  Daarom zal ik Else zeker aanbevelen."

 • Dennis van de Ven, Head of Performance / Operations Director - PauwR Digital Marketing

  "Al na de eerste kennismaking wist ik dat Else mij enorm kon helpen in mijn ontwikkeling. Nu het traject is afgerond is dat eerste gevoel zelfs overtroffen.

  Else heeft mij tijdens de sessies een spiegel voorgehouden, waardoor ik mijn 'zakelijke ik' echt leerde kennen. Dit levert concrete verbeterpunten op, die anders niet (of pas veel later) aan de oppervlakte zouden komen.

  Door het coachingstraject is mijn ontwikkeling in een stroomversnelling beland. Else, dank daarvoor!"

 • Talitha Zwagers, Director Digital Marketing - Traffic Builders

  "Wat Mark als bevlogen trainer mij heeft geleerd: ‘Als leidinggevende heb je de eer even te mogen meelopen met de ander.’ En in deze training leer je hoe je dit als leider zo effectief mogelijk kan doen en krijg je inzicht in jouw eigen persoon en (werk-)omgeving.

  Kijk goed naar de ander en het team wat je mag begeleiden en neem als leider de juiste rol aan.

  Al gedurende de training heb ik daar al de vruchten van kunnen plukken. Een aanrader voor leiders die completer en nóg sterker willen worden."

 • Erik Verpoort, Eigenaar - Bureau Vet

  "De term 'coach' geeft mij als nuchtere ondernemer een wat zweverig gevoel. Else bewijst het tegendeel!

  Door goed naar ons te luisteren en op de juiste knoppen te drukken heeft ze ons aan het werk gezet en uitgedaagd om gestelde doelen ook daadwerkelijk te realiseren.

  Else is iemand die onze branche snapt. Dit geldt voor de markt, maar vooral voor de interne organisatie. Ik kan Else dus van harte aanbevelen!"

decor decor
 • Waarom kiezen voor De Nieuwe Spelerij?

  #groei

  Zowel persoonlijk als zakelijk. Je staat steviger in je schoenen en kunt met meer energie jouw uitdagingen aan.

 • Waarom kiezen voor De Nieuwe Spelerij?

  #uitdaging

  Je hebt je comfortzone, je stretchzone en je stresszone. Wij focussen op je stretchzone; daar waar je kunt leren en groeien.

 • Waarom kiezen voor De Nieuwe Spelerij?

  #inspiratie

  Je wordt gevoed met kennis, inzichten, theorieën en ervaringen. Omdat wij ons ook constant laten inspireren door ‘het nieuwe’.

 • Waarom kiezen voor De Nieuwe Spelerij?

  #congruent

  Je hoofd en hart zitten weer op één lijn met als resultaat minder last van interne conflicten, twijfels en onzekerheden.