decor decor

Over

Home Over

Bestaansrecht

Else is oprichtster van De Nieuwe Spelerij en heeft veel ervaring met de uitdagingen in de .comwereld. Werken in de .comwereld betekent werken in een kennisintensieve en dynamische omgeving.

Relatief jonge mensen met grote verantwoordelijkheden. Dit vraagt veel van een professional. Een stevige persoonlijkheid is daarom essentieel. Else heeft dit aan den lijve ondervonden toen zij van 2007 tot 2012 werkte bij Iprospect; een online marketingbureau.

In 2013 heeft ze De Nieuwe Spelerij opgericht om ambitieuze professionals te faciliteren en te ondersteunen bij hun groei. Persoonlijke ontwikkeling als vast onderdeel van de groeistrategie van .combedrijven, dat is haar missie.

Over
Else Reijnen
Else werkt als coach en teamcoach onder het label De Nieuwe Spelerij
Claudia ten Kleij
Claudia is bureaucoördinator bij De Nieuwe Spelerij en regelt alles rondom de coachingstrajecten
decor decor
 • Waarom kiezen voor De Nieuwe Spelerij?

  #groei

  Zowel persoonlijk als zakelijk. Je staat steviger in je schoenen en kunt met meer energie jouw uitdagingen aan

 • Waarom kiezen voor De Nieuwe Spelerij?

  #uitdaging

  Je hebt je comfortzone, je stretchzone en je stresszone. Ik focus op je stretchzone; daar waar je kunt leren en groeien.

 • Waarom kiezen voor De Nieuwe Spelerij?

  #inspiratie

  Je wordt gevoed met kennis, inzichten, theorieën en ervaringen. Omdat ik mezelf ook constant laten inspireren door ‘het nieuwe’.

   

 • Waarom kiezen voor De Nieuwe Spelerij?

  #congruent

  Je hoofd en hart zitten weer op één lijn met als resultaat minder last van interne conflicten, twijfels en onzekerheden.