decor decor

Referenties

Home Referenties
Ervaringen

Wat zeggen klanten over mij

 • Erjon Tuenter, Co-founder - Blauw Gras

  "Else biedt mij altijd rust, overzicht en een spiegel. Als ondernemer ben je vaak op jezelf aangewezen, er is geen leidinggevende die je helpt of coacht.

  Terwijl je net als vele mensen toch regelmatig in cirkels denkt, het overzicht verliest of de situatie niet neutraal kan bekijken omdat je er middenin zit. Of even bent vergeten waar je kracht of je talenten zitten.

  Else helpt mij al jaren om structuur te vinden in de chaos die af en toe ontstaat en houdt mij een hele realistische spiegel voor. Dat helpt mij enorm om planmatig te werken aan zaken die ik wil verbeteren en dicht bij mezelf te blijven.

  Al met al heeft ze mij vele wijze (levens)lessen geleerd, enorm waardevol!"

 • Sjors Snoeren, CTO & ondernemer - Treams

  "De impact die Else maakt op mijn leven als ondernemer, zowel zakelijk als privé is immens. Haar aanpak is anders dan normaal. Met name omdat Else echt luistert en zichzelf heel benaderbaar maakt, enerzijds door haar eigen ervaring als ondernemer maar zeker ook door haar coaching-skills.

  Ik weet gewoon, als ik met Else spreek ga ik weg met nieuwe inzichten, nieuwe energie en een plan. Zij heeft mij geholpen mijn uitdagingen naar de oppervlakte te halen en heel gefocust te werken naar een oplossing. Ze is theoretisch onderlegd, maar het voelt niet zo in een gesprek, op een hele fijne manier.

  Het zijn gesprekken die gaan over gevoel en over dromen, maar de uitkomst is altijd pragmatisch en concreet. Ik heb in de tijd dat ik Else spreek sprongen gemaakt in mijn eigen ontwikkeling. Dikke vette aanrader!"

 • Willemijn Jongbloed, Associate Director Data Consulting - Media Monks

  “Op werk stapte ik vaak in dezelfde valkuilen zonder dat ik snapte waardoor dit kwam. Het zorgde ervoor dat ik me vaak gestressed voelde en een negatieve houding ontwikkelde. Ik wilde wel groeien maar ik wist niet hoe. Sinds ik met Else ben gaan werken is mij duidelijk geworden hoe ik de dingen die binnen mijn macht liggen goed en constructief kan aanpakken zodat ik mijzelf veel beter voel!

  Samen met Else heb ik gewerkt aan hoe ik in het leven wil staan, wat wel en niet mijn verantwoordelijkheid is, hoe ik dingen kan communiceren op een manier die goed ontvangen wordt etc. Inzichten die niet theoretisch werden besproken maar vrij praktisch zodat ik deze vrij snel kon toepassen in zowel mijn werk- als privé leven.

  Ik heb in de periode dat ik met Else heb gewerkt 2 promoties gemaakt terwijl ik mij ondertussen beter begon te voelen, een win-win. Het is een heel waardevol traject geweest. Ik voel me zelfverzekerder en ik heb zin in mijn toekomstige stappen.”

 • Thijs Lamers, Digital Media Strategist - Searchresult

  "Zowel zakelijk als persoonlijk erg veel profijt gehad van de sessies met Else. Je leert jezelf echt kennen via een juiste balans tussen zowel praktische als theoretische tips.

  Het is erg fijn om te kunnen sparren met iemand die vakkennis heeft en begrijpt hoe situaties kunnen ontstaan. Else maakt je bewust van je omgeving, je rol en je kracht. En geeft je focus op het juiste. En dat ontdek je allemaal zelf, dankzij prettig sturing. Direct toepasbaar in de praktijk en direct resultaat.

  Enorm kunnen groeien, niet alleen op bekende ontwikkelpunten, maar op een brede set van senior vaardigheden. Ik ga de sessies missen!"

 • Dennis van de Ven, Head of Performance / Operations Director - PauwR Digital Marketing

  "Al na de eerste kennismaking wist ik dat Else mij enorm kon helpen in mijn ontwikkeling. Nu het traject is afgerond is dat eerste gevoel zelfs overtroffen.

  Else heeft mij tijdens de sessies een spiegel voorgehouden, waardoor ik mijn 'zakelijke ik' echt leerde kennen. Dit levert concrete verbeterpunten op, die anders niet (of pas veel later) aan de oppervlakte zouden komen.

  Door het coachingstraject is mijn ontwikkeling in een stroomversnelling beland. Else, dank daarvoor!"

 • Chertie Dirks, HR Manager - We Provide

  "De teamsessies hebben ervoor gezorgd dat we in zeer korte tijd, meer begrip kregen voor elkaar, elkaar zeer goed leerde kennen en als team echt zijn gaan samenwerken. Ook werd al snel duidelijk wat onze organisatiepatronen waren en waar we in het belang van de organisatie aan moesten werken.

  We zijn daardoor niet alleen als team gegroeid maar ook de organisatie heeft hiermee een volgende stap kunnen maken."

 • Koen Kranenberg, Director Disruption & Innovation - Adwise, Your Digital Brain

  "Ik heb bij Else een 1-op-1 traject gevolgd en daarnaast de team-coaching. 
Door de transformatie die we als Adwise doormaken en de constante veranderde markt was het belangrijk om een goed team te worden en als individu in je kracht te komen.

  Voorafgaand had ik mijn twijfels of een coach van buiten op dit vlak mee kan, in bedrijfsstructuren vergelijkbaar met Netflix, Spotify en Google.

  Else heeft hierin alle verwachtingen overtroffen door kritisch te zijn, de juiste vragen te stellen en je keer op keer tot de juiste inzichten te laten komen. Daarnaast heeft ze veel kennis en ervaring met .com bedrijven waardoor elke sessie weer veel energie en nieuwe ideeën gaven.

  Daarom zal ik Else zeker aanbevelen."

 • Pieter Voogt, Eigenaar - PauwR Digital Marketing

  "Else houdt je, zoals elke goede coach, een spiegel voor. Maar dan één die je een spiegelbeeld laat zien van wie je bent én wie je kunt zijn.

  Zachtaardig, maar tegelijk ook hard en confronterend. Ze doet het licht aan in (boven)kamers waar het voorheen schemerig of zelfs donker was. "Je gaat het pas zien als je het doorhebt".

  Haar kennis van onze branche voegt nog eens extra waarde toe. Ik gun iedereen een traject met Else, mits je ervoor openstaat om te werken aan jezelf.

  Else maakt impact."

 • Jeroen Roozendaal, Squad lead - Adwise, Your Digital Brain

  "Het is onvoorstelbaar hoe Else in een paar uur je inzichten aanreikt, een spiegel voorhoudt en over situaties anders laat nadenken om beslissingen te kunnen nemen die je eigen prestaties en die van het team verbeteren.

  Door haar ruime ervaring kan ze als coach in veel situaties jou zodanig ondersteunen dat je tot betere oplossingen komt en meer over jezelf, je leiderschapsstijl en je valkuilen leert.

  Ze weet een vertrouwensband op te bouwen die zorgt dat wat je geeft dubbel en dwars terugkomt. Zeer waardevol!"

Klanten

Dit zijn klanten waar ik voor werk

decor decor
 • Hoe werk ik?

  #invertrouwen

  Dat spreekt voor zich. In een veilige setting kun je proberen, zoeken, hardop denken en fouten maken.

 • Hoe werk ik?

  #doelgericht

  Zonder doel doen we niks. Aan het begin van een coachtraject bepalen we altijd samen de doelen en wat we willen bereiken.

 • Hoe werk ik?

  #samen

  Wat we doen dat doen we samen. Co-creatie, we kijken samen wat er nodig is en welke richting we op gaan.

 • Hoe werk ik?

  #bezieling

  Coachen is wat ik het allerliefste doe. Dat doe ik met liefde, toewijding en overgave.

 • Hoe werk ik?

  #systemischkijken

  Ik kijk altijd naar een persoon of team als onderdeel van een heel systeem (de omgeving). Patronen en invloeden worden hierdoor zichtbaar.

 • Hoe werk ik?

  #zonderoordeel

  Alles mag er zijn en op tafel komen; the good, the bad and the ugly’.

 • Hoe werk ik?

  #echt

  Ook ik stel mezelf kwetsbaar op. Ik laat veel van mezelf zien; ‘what you see, is what you get’.

 • Hoe werk ik?

  #hierennu

  Niet alleen praten over het ‘daar en dan’, maar ook ervaren in het ‘hier en nu’. Ik observeer en benoemen het, waardoor je optimaal kunt leren.