decor decor

Referenties

Home Referenties
Ervaringen

Wat zeggen klanten over ons

 • Alex Pansier, Founder & CEO - My Online Store B.V.

  “Goed luisteren en een spiegel voorhouden, zo heeft Else mijzelf de antwoorden op mijn vragen laten vinden. En met succes!

  Met haar messcherpe vragen weet zij de vinger exact op de juiste plaats te leggen en zorgde ze ervoor dat we als bedrijf een enorme professionaliseringsslag hebben doorgemaakt. Niet alleen tijdens de open en soms confronterende 1-op-1 sessies, maar ook tijdens de inspirerende teamsessies waar we met het hele management team aan hebben deelgenomen.

  Met haar warme persoonlijkheid, uitstekende mensenkennis en jarenlange ervaring in de .comwereld biedt ze de perfecte mix om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen."

 • Dennis van de Ven, Head of Performance / Operations Director - PauwR Digital Marketing

  "Al na de eerste kennismaking wist ik dat Else mij enorm kon helpen in mijn ontwikkeling. Nu het traject is afgerond is dat eerste gevoel zelfs overtroffen.

  Else heeft mij tijdens de sessies een spiegel voorgehouden, waardoor ik mijn 'zakelijke ik' echt leerde kennen. Dit levert concrete verbeterpunten op, die anders niet (of pas veel later) aan de oppervlakte zouden komen.

  Door het coachingstraject is mijn ontwikkeling in een stroomversnelling beland. Else, dank daarvoor!"

 • Dorien de Vreede, Operations Manager - Catawiki

  "Else is een getalenteerde coach en sprankelende persoonlijkheid die mij erg heeft geholpen om verder te groeien.

  Dankzij haar management ervaring in een snelgroeiend internetbedrijf begreep zij goed voor welke zakelijke uitdagingen ik stond en heeft zij me zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak goed kunnen coachen.

  Haar aanpak is vakkundig, persoonlijk en oprecht en ik beveel Else dan ook van harte aan."

 • Koen Kranenberg, Director Disruption & Innovation - Adwise, Your Digital Brain

  "Ik heb bij Else een 1-op-1 traject gevolgd en daarnaast de team-coaching. 
Door de transformatie die we als Adwise doormaken en de constante veranderde markt was het belangrijk om een goed team te worden en als individu in je kracht te komen.

  Voorafgaand had ik mijn twijfels of een coach van buiten op dit vlak mee kan, in bedrijfsstructuren vergelijkbaar met Netflix, Spotify en Google.

  Else heeft hierin alle verwachtingen overtroffen door kritisch te zijn, de juiste vragen te stellen en je keer op keer tot de juiste inzichten te laten komen. Daarnaast heeft ze veel kennis en ervaring met .com bedrijven waardoor elke sessie weer veel energie en nieuwe ideeën gaven.

  Daarom zal ik Else zeker aanbevelen."

 • Erik Verpoort, Eigenaar - Bureau Vet

  "De term 'coach' geeft mij als nuchtere ondernemer een wat zweverig gevoel. Else bewijst het tegendeel!

  Door goed naar ons te luisteren en op de juiste knoppen te drukken heeft ze ons aan het werk gezet en uitgedaagd om gestelde doelen ook daadwerkelijk te realiseren.

  Else is iemand die onze branche snapt. Dit geldt voor de markt, maar vooral voor de interne organisatie. Ik kan Else dus van harte aanbevelen!"

 • Jeroen Roozendaal, Squad lead - Adwise, Your Digital Brain

  "In de training ‘Leidinggeven in de .comwereld’ worden theorie en praktijk op een natuurlijke en ongedwongen manier samengebracht zodat je als deelnemer de lesstof optimaal ervaart en leert. Mark faciliteert als trainer de deelnemers op zo’n manier dat de training meer is dan alleen kennis opdoen. Het is een ervaring die je de rest van je carrière meeneemt."

 • Talitha Zwagers, Director Digital Marketing - Traffic Builders

  "Wat Mark als bevlogen trainer mij heeft geleerd: ‘Als leidinggevende heb je de eer even te mogen meelopen met de ander.’ En in deze training leer je hoe je dit als leider zo effectief mogelijk kan doen en krijg je inzicht in jouw eigen persoon en (werk-)omgeving.

  Kijk goed naar de ander en het team wat je mag begeleiden en neem als leider de juiste rol aan.

  Al gedurende de training heb ik daar al de vruchten van kunnen plukken. Een aanrader voor leiders die completer en nóg sterker willen worden."

 • Pieter Voogt, Eigenaar - PauwR Digital Marketing

  "Else houdt je, zoals elke goede coach, een spiegel voor. Maar dan één die je een spiegelbeeld laat zien van wie je bent én wie je kunt zijn.

  Zachtaardig, maar tegelijk ook hard en confronterend. Ze doet het licht aan in (boven)kamers waar het voorheen schemerig of zelfs donker was. "Je gaat het pas zien als je het doorhebt".

  Haar kennis van onze branche voegt nog eens extra waarde toe. Ik gun iedereen een traject met Else, mits je ervoor openstaat om te werken aan jezelf.

  Else maakt impact."

Klanten

Dit zijn klanten waar wij voor werken

decor decor
 • Hoe werken we?

  #invertrouwen

  Dat spreekt voor zich. In een veilige setting kun je proberen, zoeken, hardop denken en fouten maken.

 • Hoe werken we?

  #doelgericht

  Zonder doel doen we niks. Aan het begin van een coachtraject of training bepalen we altijd samen de doelen en wat we willen bereiken.

 • Hoe werken we?

  #samen

  Wat we doen dat doen we samen. Co-creatie, we kijken samen wat er nodig is en welke richting we op gaan.

 • Hoe werken we?

  #bezieling

  Coachen en trainen is wat we het allerliefste doen. Dat doen we met liefde, toewijding en overgave.

 • Hoe werken we?

  #echt

  Ook wij stellen ons kwetsbaar op. We laten veel van onszelf zien; ‘what you see, is what you get’.

 • Hoe werken we?

  #systemischkijken

  We kijken altijd naar een persoon of team als onderdeel van een heel systeem (de omgeving). Patronen en invloeden worden hierdoor zichtbaar.

 • Hoe werken we?

  #zonderoordeel

  Alles mag er zijn en op tafel komen; the good, the bad and the ugly’.

 • Hoe werken we?

  #hierennu

  Niet alleen praten over het ‘daar en dan’, maar ook ervaren in het ‘hier en nu’. We observeren en benoemen het, waardoor je optimaal kunt leren.