decor decor

MT-Coaching

Home Coaching MT-coaching

Als MT-team vervul je een cruciale rol. Je hebt een voorbeeldfunctie en wilt daarnaast als team natuurlijk ook blijven groeien.

Willen jullie bijvoorbeeld effectiever met tijd omgaan? Doelgerichter samenwerken? Gedragsverandering binnen de organisatie stimuleren? Is er veel irritatie? Of ligt er een ander vraagstuk?

Wat er ook ligt, het is belangrijk om deze uitdagingen samen aan te pakken. MT-coaching zorgt uiteindelijk voor groei van het MT-team en daardoor ook van je organisatie en z’n professionals.

Aanpak

Het MT-coachingtraject bestaat uit meerdere sessies. Afhankelijk van de grootte van het team duurt een sessie 4-8 uur. Tussen de bijeenkomsten zit 3 tot 6 weken.

Tijdens de eerste bijeenkomst brengen we samen in kaart wat de kern van de behoefte is en gaan we op verschillende manieren kijken naar de huidige en gewenste situatie. Vervolgens bepalen we met welke thema’s we in de daaropvolgende sessies aan de slag gaan. Altijd onderbouwd met de juiste werkvormen en theorie voor jullie specifieke vraagstuk. Bijvoorbeeld met het Tuckman model voor groepsdynamica, de vijf frustraties van teamwork van Lencioni of het teameffectiviteitsmodel van Kamminga en Schouten.

Jullie leren tijdens de sessies eerlijk en open met elkaar te communiceren én te reflecteren met als resultaat dat er echt stappen worden gezet op de gekozen thema’s.

Door

Bij MT- coaching word je begeleid door Else Reijnen. Tijdens de MT-bijeenkomsten heeft Else de rol van teamcoach, zet regelmatig de pet op van facilitator en soms die van adviseur. Ze helpt om de juiste dingen naar voren te brengen, jullie nemen zelf beslissingen en maken beleid.

 

Lees meer over Else      Neem contact op

Wat zeggen klanten over MT-coaching

Ervaringen

 • Alex Pansier, Founder & CEO - My Online Store B.V.

  “Goed luisteren en een spiegel voorhouden, zo heeft Else mijzelf de antwoorden op mijn vragen laten vinden. En met succes!

  Met haar messcherpe vragen weet zij de vinger exact op de juiste plaats te leggen en zorgde ze ervoor dat we als bedrijf een enorme professionaliseringsslag hebben doorgemaakt. Niet alleen tijdens de open en soms confronterende 1-op-1 sessies, maar ook tijdens de inspirerende teamsessies waar we met het hele management team aan hebben deelgenomen.

  Met haar warme persoonlijkheid, uitstekende mensenkennis en jarenlange ervaring in de .comwereld biedt ze de perfecte mix om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen."

 • Koen Kranenberg, Director Disruption & Innovation - Adwise, Your Digital Brain

  "Ik heb bij Else een 1-op-1 traject gevolgd en daarnaast de team-coaching. 
Door de transformatie die we als Adwise doormaken en de constante veranderde markt was het belangrijk om een goed team te worden en als individu in je kracht te komen.

  Voorafgaand had ik mijn twijfels of een coach van buiten op dit vlak mee kan, in bedrijfsstructuren vergelijkbaar met Netflix, Spotify en Google.

  Else heeft hierin alle verwachtingen overtroffen door kritisch te zijn, de juiste vragen te stellen en je keer op keer tot de juiste inzichten te laten komen. Daarnaast heeft ze veel kennis en ervaring met .com bedrijven waardoor elke sessie weer veel energie en nieuwe ideeën gaven.

  Daarom zal ik Else zeker aanbevelen."

 • Chertie Dirks, HR Manager - We Provide

  "De teamsessies hebben ervoor gezorgd dat we in zeer korte tijd, meer begrip kregen voor elkaar, elkaar zeer goed leerde kennen en als team echt zijn gaan samenwerken. Ook werd al snel duidelijk wat onze organisatiepatronen waren en waar we in het belang van de organisatie aan moesten werken.

  We zijn daardoor niet alleen als team gegroeid maar ook de organisatie heeft hiermee een volgende stap kunnen maken."

decor decor
 • Hoe werken we?

  #invertrouwen

  Dat spreekt voor zich. In een veilige setting kun je proberen, zoeken, hardop denken en fouten maken.

 • Hoe werken we?

  #doelgericht

  Zonder doel doen we niks. Aan het begin van een coachtraject of training bepalen we altijd samen de doelen en wat we willen bereiken.

 • Hoe werken we?

  #samen

  Wat we doen dat doen we samen. Co-creatie, we kijken samen wat er nodig is en welke richting we op gaan.

 • Hoe werken we?

  #bezieling

  Coachen en trainen is wat we het allerliefste doen. Dat doen we met liefde, toewijding en overgave.

 • Hoe werken we?

  #echt

  Ook wij stellen ons kwetsbaar op. We laten veel van onszelf zien; ‘what you see, is what you get’.

 • Hoe werken we?

  #systemischkijken

  We kijken altijd naar een persoon of team als onderdeel van een heel systeem (de omgeving). Patronen en invloeden worden hierdoor zichtbaar.

 • Hoe werken we?

  #zonderoordeel

  Alles mag er zijn en op tafel komen; the good, the bad and the ugly’.

 • Hoe werken we?

  #hierennu

  Niet alleen praten over het ‘daar en dan’, maar ook ervaren in het ‘hier en nu’. We observeren en benoemen het, waardoor je optimaal kunt leren.