decor decor

Else Reijnen

Home Else Reijnen

#woontsamenmetPaul #wordtheelblijvandenatuur #Italië #wijntjemetvriendinnen #sauna #lekkerkokeneneten #goedegesprekken #wandelen #dansen #Maastricht

Wat zeggen klanten over Else

Klanten

 • Dorien de Vreede, Operations Manager - Catawiki

  "Else is een getalenteerde coach en sprankelende persoonlijkheid die mij erg heeft geholpen om verder te groeien.

  Dankzij haar management ervaring in een snelgroeiend internetbedrijf begreep zij goed voor welke zakelijke uitdagingen ik stond en heeft zij me zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak goed kunnen coachen.

  Haar aanpak is vakkundig, persoonlijk en oprecht en ik beveel Else dan ook van harte aan."

 • Jeroen Roozendaal, Squad lead - Adwise, Your Digital Brain

  "Het is onvoorstelbaar hoe Else in een paar uur je inzichten aanreikt, een spiegel voorhoudt en over situaties anders laat nadenken om beslissingen te kunnen nemen die je eigen prestaties en die van het team verbeteren. Door haar ruime ervaring kan ze als coach in veel situaties jou zodanig ondersteunen dat je tot betere oplossingen komt en meer over jezelf, je leiderschapsstijl en je valkuilen leert. Ze weet een vertrouwensband op te bouwen die zorgt dat wat je geeft dubbel en dwars terugkomt. Zeer waardevol!"

 • Pieter Voogt, Eigenaar - PauwR Digital Marketing

  "Else houdt je, zoals elke goede coach, een spiegel voor. Maar dan één die je een spiegelbeeld laat zien van wie je bent én wie je kunt zijn.

  Zachtaardig, maar tegelijk ook hard en confronterend. Ze doet het licht aan in (boven)kamers waar het voorheen schemerig of zelfs donker was. "Je gaat het pas zien als je het doorhebt".

  Haar kennis van onze branche voegt nog eens extra waarde toe. Ik gun iedereen een traject met Else, mits je ervoor openstaat om te werken aan jezelf.

  Else maakt impact."

 • Alex Pansier, Founder & CEO - My Online Store B.V.

  “Goed luisteren en een spiegel voorhouden, zo heeft Else mijzelf de antwoorden op mijn vragen laten vinden. En met succes!

  Met haar messcherpe vragen weet zij de vinger exact op de juiste plaats te leggen en zorgde ze ervoor dat we als bedrijf een enorme professionaliseringsslag hebben doorgemaakt. Niet alleen tijdens de open en soms confronterende 1-op-1 sessies, maar ook tijdens de inspirerende teamsessies waar we met het hele management team aan hebben deelgenomen.

  Met haar warme persoonlijkheid, uitstekende mensenkennis en jarenlange ervaring in de .comwereld biedt ze de perfecte mix om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen."

 • Leon de Wildt, Digitaal Strateeg en MT-lid - Perplex Internetmarketing

  "De gesprekken met Else zijn een rustpunt waarin zij de antwoorden in je naar bovenhaalt die je eigenlijk dus al wel wist maar nog niet helemaal helder voor ogen hebt/had. Het gegeven dat ze de wereld van online ook kent maakt het alleen maar nog makkelijker praten.

  Ik kijk altijd uit naar de gesprekken welke ik met je heb Else!"

decor decor
 • Waarom kiezen voor De Nieuwe Spelerij?

  #groei

  Zowel persoonlijk als zakelijk. Je staat steviger in je schoenen en kunt met meer energie jouw uitdagingen aan.

 • Waarom kiezen voor De Nieuwe Spelerij?

  #uitdaging

  Je hebt je comfortzone, je stretchzone en je stresszone. Wij focussen op je stretchzone; daar waar je kunt leren en groeien.

 • Waarom kiezen voor De Nieuwe Spelerij?

  #inspiratie

  Je wordt gevoed met kennis, inzichten, theorieën en ervaringen. Omdat wij ons ook constant laten inspireren door ‘het nieuwe’.

 • Waarom kiezen voor De Nieuwe Spelerij?

  #congruent

  Je hoofd en hart zitten weer op één lijn met als resultaat minder last van interne conflicten, twijfels en onzekerheden.