decor decor

Over ons

Home Over ons

De Nieuwe Spelerij gelooft in de kracht van persoonlijke ontwikkeling! Wij focussen op talent en kijken naar het beschikbare potentieel van de professional. Een team van zelfstandige professionals werkt, onder de paraplu van De Nieuwe Spelerij, aan de groei van mensen en bedrijven in de .comwereld.

Je kunt bij ons terecht voor 1-op-1 coaching, MT-coaching en trainingen op het gebied van leiderschap, management, communicatie en persoonlijke effectiviteit.

Bestaansrecht

Else is oprichtster van De Nieuwe Spelerij en heeft veel ervaring met de uitdagingen in de .comwereld. Werken in de .comwereld betekent werken in een kennisintensieve en dynamische omgeving.

Relatief jonge mensen met grote verantwoordelijkheden. Dit vraagt veel van een professional. Een stevige persoonlijkheid is daarom essentieel. Else heeft dit aan den lijve ondervonden toen zij van 2007 tot 2012 werkte bij Iprospect; een online marketingbureau.

In 2013 heeft ze De Nieuwe Spelerij opgericht om ambitieuze professionals te faciliteren en te ondersteunen bij hun groei. Persoonlijke ontwikkeling als vast onderdeel van de groeistrategie van .combedrijven, dat is haar missie.

Het team
Mark Egging
Mark verzorgt de maatwerktrainingen en de 5-daagse training "Leidinggeven in de .comwereld'.
Else Reijnen
Else heeft in 2013 De Nieuwe Spelerij opgericht en is actief als coach en teamcoach in de .comwereld.
Carmen Nitzer
Carmen Nitzer staat Mark en Ron bij als trainingsacteur tijdens ontwikkelprogramma’s.
Ron Berends
Ron verzorgt de maatwerktrainingen op het gebied van leidinggeven, communicatie en persoonlijke ontwikkeling.
Claudia ten Kleij
Claudia regelt alles rondom trainingen en coaching en is het eerste aanspreekpunt.
decor decor
 • Waarom kiezen voor De Nieuwe Spelerij?

  #groei

  Zowel persoonlijk als zakelijk. Je staat steviger in je schoenen en kunt met meer energie jouw uitdagingen aan

 • Waarom kiezen voor De Nieuwe Spelerij?

  #uitdaging

  Je hebt je comfortzone, je stretchzone en je stresszone. Wij focussen op je stretchzone; daar waar je kunt leren en groeien.

 • Waarom kiezen voor De Nieuwe Spelerij?

  #inspiratie

  Je wordt gevoed met kennis, inzichten, theorieën en ervaringen. Omdat wij ons ook constant laten inspireren door ‘het nieuwe’.

   

 • Waarom kiezen voor De Nieuwe Spelerij?

  #congruent

  Je hoofd en hart zitten weer op één lijn met als resultaat minder last van interne conflicten, twijfels en onzekerheden.